Ogen wijd geopend in Lienesch – STYLE

In januari 2021 vierde het Lienesch ltd magazijn haar eerste verjaardag, het magazijn is namelijk opgericht in 2020. Dit project is in Leeds gevestigd. Dit blijkt een centrale locatie te zijn voor Engeland en de Republiek van Ierland. Als gevolg heeft gebleken dat dit een uitstekende stap is geweest om producten naar de voorgrond te brengen wat betreft de raambekleding sector. Terwijl wij aan het bijkomen zijn van de gevolgen van de COVID 19 pandemie, blijkt de impact die deze pandemie met zich mee heeft gebracht erg interessant voor de raambekleding sector. Het is in deze tijd lastiger om bij een te komen en samen te zitten om zaken te bespreken, hierdoor is het belangrijk om stil te staan bij de manier waarop wij leven, onze manier van werken en de manier waarop we geld uitgeven. Als voorbeeld, het bedrijfsleven heeft het internet omarmd op een manier die 12 maanden geleden nog ondenkbaar was. De eerste fase van dit Lienesch marketingplan was de lancering van hun uitgebreide gamma polyester schermdoeken.

Momenteel zijn deze producten erg populair in de commerciële sector en worden ze gezien als het ideale zonweringsproduct. Het wordt gebruikt als rolgordijn dat een egale uitstraling geeft aan ramen van zowel binnen-af als buitenaf. Wat interessant is om op te merken, is dat dit type stof niet alleen door de commerciële sector wordt omarmd maar ook door de topklasse van de woonsector. De logica om nu doorschijnende of half doorschijnende stoffen te gebruiken om zowel verblinding tegen te gaan als warmte en licht te weerkaatsen, is op de een of andere manier voorbijgegaan aan de populariteit van geweven transparante doeken en vliesdoeken. Het is pas sinds kort dat de markt dit type polyesterweefsel met PVC-gecoate garens gebruikt die esthetiek goed combineren met praktische prestaties.

De 5 reeksen kwaliteiten hebben verschillende openheidsfactoren waaronder de uiterst doeltreffende Focus Blackout-reeks die het kernassortiment vormt en verkrijgbaar is 10 hedendaagse kleurtinten. Naast deze producten zijn er ook nog 5 verschillende weef- en kleureffecten beschikbaar. De meeste breedtes zijn 3000mm, maar het focus-assortiment is ook verkrijgbaar in 2500mm.

Eind 2020 werd de samenwerking tussen Lienesch Ltd en Global International volledig vastgelegd. Resulterend in de lancering van Lienesch – STYLE. Het doel hiervan was om het brede assortiment rolgordijnen van beide bedrijven te benutten.

Een voordeel hiervan is de toevoeging van het screendoek aan het assortiment van een aantal polyester doeken. Deze zijn zowel doorlatend als verduisterend, in niet F/R en F/R versies. De introductie van deze doeken passen bij het groothandelsprofiel van Lienesch – STYLE. Met name in geconfectioneerde producten kunnen groeien in een snel ontwikkelende sector van de industrie. Net als het screendoekgamma zijn deze nieuwe weefsels gericht op zowel de commerciële als de residentiele sector.

Een verdere logische ontwikkeling van het bedrijf is dat ze nu een reeks rolcomponenten omvatten die het Rollease / Acmeda-assortiment, dat tot nu toe door Global werd aangeboden, stelt Lienesch STYLE in staat om het voordeel dat hun groothandel nu aan Britse fabrikanten biedt, vergroot.

Hoewel het aanbod eerder beperkt zal blijven tot de RSL 32, 38 en 50 rolsystemen, moet de uitrol van de RSL 63 en 83 systemen en de CF 90 cassette eind 2021 voltooid zijn. Bovendien zal de toevoeging van de Child Safe Easy Wand en de Aero Single en de Dual roller systemen, een meer verfijnde productlijn, de oplossing zal bieden voor de architectonische eisen op het moment van ontwerp en specificatie, voordat de bouw van start gaat. Dit boeiende programma dat de allernieuwste technologie op het gebied van rolgordijnen aanbiedt, zal zich in de aankomende jaren zeker blijven uitbreiden. Dat de producten nu geschikt zijn voor de markt is niet twijfelachtig. Maar het feit dat ze nu worden ondersteund door een hoge mate van serviceverplichting met een automatische levering voor de volgende dag, die gratis is voor bestellingen van meer dan £ 1000, zou dit tot een compromisloos voordeel voor de markt hier moeten maken.